Ben van Loon
Goochelaar
Entertainer

Nederlands
Español


Feesten voor bedrijven, particulieren, scholen, bruiloften, verenigingen en sportclubs.
Bij Table Magic gaat goochelaar Ben van Loon, stuk voor stuk, langs bij alle tafels in de feestruimte en vermaakt en verbaast de feestgangers met zijn goochelkunsten, waarbij er altijd veel gelachen wordt, ook om degene die plotseling een portemonnee kwijt is of vreest dat zijn trouwring voorgoed verloren gaat.


Trucs met speelkaarten, touwtjes, balletjes, dobbelstenen, getallen en nog veel meer!
Ben gebruikt bij zijn trucks van alles: speelkaarten, touwtjes, balletjes, dobbelstenen en hij weet keer op keer de gasten te verbazen en te vermaken.
Bovendien is Ben, zelfs geblinddoekt, heel goed met getallen en doet hij tot verbazing van het publiek ook voorspellingen die akelig precies uitkomen.
 Kortom: verbazing alom maar vooral plezier voor alle aanwezigen.
 Als Ben bij een van de tafels actief is gaat het feest voor de andere tafels gewoon door, hoewel er wel dikwijls al reikhalzend wordt uitgekeken naar de komst van Ben.

 
Elk feest nog veel leuker!
Ben van Loon is al vele jaren werkzaam als goochelaar en entertainer en heeft derhalve veel ervaring op het gebied van entertainment. Behalve als goochelaar is hij ook inzetbaar als spreker bij allerlei evenementen. Bovendien kan hij zorgen voor installaties voor licht en geluid, suikerspin, popcorn en heeft hij beschikking over stoelen, tafels, statafels en diverse partytenten. Ook over de inzet van combo’s voor live muziek, passend bij het evenement wil Ben u graag adviseren. 
Ben denkt graag vrijblijvend met u mee voor een succesvol evenement!

Bij Ben's programma MINDFUCK weigert het verstand te geloven wat de ogen zien.
Laat u meenemen in zijn wereld van illusie. U zult er nog lang over napraten.

Goochelshow
De goochelshow speelt zich af op een podium, dat voor de gasten goed zichtbaar moet zijn. Licht en geluid zijn dan natuurlijk nodig en ook moet het publiek in de gelegenheid zijn om zich te concentreren op de goochelacts die op het podium plaatsvinden. Een show duurt meestal 30 minuten.

Kinderfeesten

Bedrijfsfeesten
Voor bedrijfsfeesten heeft Ben vele mogelijkheden, door samenwerking met andere artiesten, muzikanten en ondernemers. In overleg met de opdrachtgever kan er een plan gemaakt worden voor een evenement voor personeel en/of relaties van het bedrijf. Een feestavond voor het personeel of een open dag voor relaties en klanten?
Ben heeft een jarenlange ervaring om samen met de opdrachtgever een optimaal programma te kunnen presenteren en uit te voeren.


Ben van Loon
06-28148244
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


video

table magic:

Shape of hearts

Balletje balletje

Bekerspel

Goochelshow